Salgsbetingelser

Salgs og Leveringsbetingelser

Salgsbetingelser:

 1. Alle priser er i DKK og incl. 25% moms.Der tages forbehold for prisfejl & udsolgte/udgåede varer.
 2. Der er 14 dages fuld returret på varer der returneres i ubeskadiget og ubrudt original emballage. Der er ingen returret på specialfremstillet produkter fra udlandet! 
 3. Ved retur af varer skal der vedlægges en kopi af salgsfaktura!
 4. Varer tages kun retur mod aftale og sendes retur franko. Varer der sendes retur ufranko nægtes modtagelsen på.
 5. Alle produkter er omfattet af 1 års garanti mod fabrikationsfejl - Derudover er der 1 års reklamationsret.
 6. Vi afsender normalt din ordre inden for 2-3 arbejdsdage - Undtaget er varer der skal hentes hjem fra udlandet - Vi oplyser inden for 2-3 dage efter bestilling, leveringstiden. Alle ordre bekræftes pr. mail, så oplys venligst korrekt e-mail adresse ved bestilling.
 7. Varer tages IKKE retur ved B2B. !!
 8. Varer der er forsøgt monteret tages ikke retur. Elvarer tages IKKE retur.
 9. Før du monterer varen kontroller da at varen er identisk med den du har bestilt og at den ikke er beskadiget eller mangelfuld. En defekt vare der har været monteret kan IKKE reklameres da det er svært at bevise overfor producenten at varen var defekt før montagen.
 10. Før du sender en vare til eks lakkering SKAL varen prøvemonteres på bilen. !
 11. Udgifter til udskiftning af evt defekte varer/reklamationer dækkes ikke men afholdes 100% af forbrugeren.

 

Betalingsbetingelser:

Du kan vælge mellem 2 forskellige betalingsformer:

1. Betaling med Dankort eller Visa-Dankort
Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til A-GATE, hvor du skal indtaste dit kortnummer og udløbsdato. Er du usikker på at benytte din Dankort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.betaling.dk. Porto udgør Kr. 98,- ved normal pakkestørrelse.

 

Når vi har registeret din ordre, afsender vi din bestilling inden for 2-3 arbejdsdage - Undtaget er varer der skal hentes hjem fra udlandet - Vi oplyser inden for 2-3 dage efter bestilling, leveringstiden.

HUSK: VI HÆVER FØRST DIN BETALING NÅR VAREN ER AFSENDT TIL DIG !!!

2. Elektronisk overførsel direkte til vores konto:
Efter du har afgivet din ordre, modtager du en ordrebekræftelse, med angivelse af hvilket kontonr. betaling skal foretages til. Når vi har registeret din betaling, afsender vi din bestilling inden for 1-2 arbejdsdage - Undtaget er varer der skal hentes hjem fra udlandet - Vi oplyser inden for 2-3 dage efter bestilling, leveringstiden. Porto udgør Kr. 75,- ved normal pakkestørrelse.


Fortrolighedspolitik:

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@aluxperten.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vilvære relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen ODR her.